One of my camera's is not docked to UI

Post Reply
araczek
Posts: 4
Joined: Mon Dec 30, 2019 6:52 pm

One of my camera's is not docked to UI

Post by araczek » Wed Oct 21, 2020 3:52 pm

By accident I dragged and dropped one of my camera's to the desktop, now I can't get it back into the UI. I have unchecked 'Drag Lock'. Dragging it back to the UI does not do anything. The camera is just floating around unattached. How do I fix this?

...ar
User avatar
TimG
Posts: 725
Joined: Tue Jun 18, 2019 10:45 am
Location: Nottinghamshire, UK.

Re: One of my camera's is not docked to UI

Post by TimG » Thu Oct 22, 2020 5:51 pm

That sounds like an experiment for tonight. I'll be back :shock:
Blue Iris v5.3.3.16 | Win10 x64 version 20H2 | Dahua IPC-HDW5231R-ZE, Foscam R2, Ertech 4MP, Neos2, 2 analogue cameras on Euresys Picolo Pro 2 | Intel i5-3330 CPU, 16GB Ram, Multiple SSD and HD | TVMosaic.
User avatar
TimG
Posts: 725
Joined: Tue Jun 18, 2019 10:45 am
Location: Nottinghamshire, UK.

Re: One of my camera's is not docked to UI

Post by TimG » Thu Oct 22, 2020 5:56 pm

OK, I did it and got stuck like you say. It won't drag and drop back. But this worked - Right click on the camera and de-select "Open in desktop frame".

Sorted :lol:
Blue Iris v5.3.3.16 | Win10 x64 version 20H2 | Dahua IPC-HDW5231R-ZE, Foscam R2, Ertech 4MP, Neos2, 2 analogue cameras on Euresys Picolo Pro 2 | Intel i5-3330 CPU, 16GB Ram, Multiple SSD and HD | TVMosaic.
araczek
Posts: 4
Joined: Mon Dec 30, 2019 6:52 pm

Re: One of my camera's is not docked to UI

Post by araczek » Fri Oct 23, 2020 3:27 pm

Thank you! that worked. :)
User avatar
Thixotropic
Posts: 533
Joined: Wed Sep 04, 2019 7:20 pm

Re: One of my camera's is not docked to UI

Post by Thixotropic » Sat Oct 24, 2020 3:05 pm

TimG has his Blue Iris fu tuned to the max. :)

This also sounds like a bug that should be reported to Ken.
Blue Iris 5.x x64 | Windows 10 Pro x64 | 16GB RAM | i7-7700 3.6 GHz | 1TB HDD | 2TB RAID NAS | 9 Cameras | Almost Dual NIC | 2KVA UPS
Post Reply