Wyze Cam V2 Issues

Post Reply
Nitr0
Posts: 2
Joined: Thu Jul 23, 2020 3:58 pm

Wyze Cam V2 Issues

Post by Nitr0 » Fri Apr 09, 2021 6:29 pm

I've been using the Wyze Cam V2 RTSP since it came out and I've also updated to the last version they had released. Has anyone ever resolved the issues with them going to No Signal randomly. I set up a reoccurring schedule in the wyze app to reboot them twice during the day to manage the complete cut out they do. I've still never had great success keeping them online constantly to record 24/7 with them. I've replaced most of them with better PoE cameras over the years but wanted to repurpose them to other less important parts of my property. If its just a lost cause due to the processing power and their ability to do RTSP just say it and I'll let it go.
User avatar
TimG
Posts: 1010
Joined: Tue Jun 18, 2019 10:45 am
Location: Nottinghamshire, UK.

Re: Wyze Cam V2 Issues

Post by TimG » Sat Apr 10, 2021 10:41 am

I have a V2 to test, and I think they are a lost cause. The price and small form factor are enticing, but the RTSP firmware is an afterthought by a company that wants you to pay a monthly subscription. I don't think this will change.

I was hoping to hack mine into a front door camera, but it just isn't good enough.
BI5 v54503 x64 | Win10 20H2 | Dahua IPC-HDW5231R-ZE, Foscam R2, Ertech 4MP, Neos2, 2 SD cams | BI5:1 i5-3330, 16GB Ram, Multiple SSD and HD | Homeseer HSPhone | TVMosaic | BI5:2 Ryzen 1800X, 16GB Ram, Multiple SSD and HD | Homeseer 4 | Emby | DVBViewer.
Post Reply