Remote Management Alerts Not Opening

Post Reply
MikeLud
Posts: 6
Joined: Sun Mar 21, 2021 3:29 am

Remote Management Alerts Not Opening

Post by MikeLud » Wed May 05, 2021 12:20 am

I am demoing BI and testing out the remote management feature. When I try opening Alerts I get the below error on about 50% of the Alerts. If I am on the server or using UI3 the same Alerts open fine. Does anyone know how to fix this or it is a bug with BI and I need to report this back to support.

Thanks
Mike
1620170290985.jpg
1620170290985.jpg (253.86 KiB) Viewed 374 times
User avatar
TimG
Posts: 1047
Joined: Tue Jun 18, 2019 10:45 am
Location: Nottinghamshire, UK.

Re: Remote Management Alerts Not Opening

Post by TimG » Wed May 05, 2021 5:25 pm

I've not tried remote management yet, but I would advise you to send a message to support.

Is there anything tying the errors together ? specific cameras/ type of cameras/ BVR or MP4 etc ?
BI5 v54711 x64 | Win10 21H1 | Dahua IPC-HDW5231R-ZE, Foscam R2, Ertech 4MP, Neos2, 2 SD cams | BI5:1 i5-3330, 16GB Ram, Multiple SSD and HD, Homeseer 2 HSPhone, TVMosaic | BI5:2 Ryzen 1800X, 16GB Ram, Multiple SSD and HD, Homeseer 4, Emby, DVBViewer.
MikeLud
Posts: 6
Joined: Sun Mar 21, 2021 3:29 am

Re: Remote Management Alerts Not Opening

Post by MikeLud » Thu May 06, 2021 4:10 am

TimG wrote: Wed May 05, 2021 5:25 pm I've not tried remote management yet, but I would advise you to send a message to support.
TimG,

I just sent an email to support, I will update the post with the outcome.

Thanks
Mike
MikeLud
Posts: 6
Joined: Sun Mar 21, 2021 3:29 am

Re: Remote Management Alerts Not Opening

Post by MikeLud » Fri Jun 11, 2021 10:56 pm

Ken just fixed this issue in version 5.4.7.11
Post Reply