Unable to Add Cameras to Groups

Post Reply
bco2003
Posts: 3
Joined: Wed Oct 13, 2021 8:53 pm

Unable to Add Cameras to Groups

Post by bco2003 » Wed Oct 13, 2021 9:00 pm

I'm unable to add Cameras to Groups. I have attempted toggling the Limit to Camera Groups option in the User settings, which does not change the behavior.

The screenshot below shows what I'm experiencing, where there are no groups available to add to. How do I create a Group to add cameras to?


Image
aesterling
Posts: 30
Joined: Mon Sep 23, 2019 9:51 pm

Re: Unable to Add Cameras to Groups

Post by aesterling » Thu Oct 14, 2021 3:38 am

Hi [mention]bco2003 [/mention] this behavior changed in version 5.5.1 and it’s explained in the help file. There are also a number of other posts here about it. Image This one has some details: viewtopic.php?t=2648
bco2003
Posts: 3
Joined: Wed Oct 13, 2021 8:53 pm

Re: Unable to Add Cameras to Groups

Post by bco2003 » Thu Oct 14, 2021 3:39 pm

aesterling wrote: Thu Oct 14, 2021 3:38 am Hi [mention]bco2003 [/mention] this behavior changed in version 5.5.1 and it’s explained in the help file. There are also a number of other posts here about it. Image This one has some details: viewtopic.php?t=2648
Thanks for the reply. I don't know if that was it, though. I was having this issue on 5.5.1.5. I was having some other issues and did a fresh install (deleting my registry entries & everything) and upgraded to 5.5.1.10. I now can add the groups from the camera window.
aesterling
Posts: 30
Joined: Mon Sep 23, 2019 9:51 pm

Re: Unable to Add Cameras to Groups

Post by aesterling » Fri Oct 15, 2021 3:05 am

Glad it’s working for you
Post Reply