Page 1 of 1

BI5 mobile with more than one BI5 server

Posted: Sat Apr 10, 2021 6:31 pm
by TimG
Does anybody here use the mobile client with more than one BI5 server ? Easy or gigantic pain in the butt ?

Re: BI5 mobile with more than one BI5 server

Posted: Sat Apr 10, 2021 11:16 pm
by terk
It's easy to switch between by just tapping the home button on the iOS app and I think the power button on the Android app.
4972DF77-417E-443B-A8C6-09300301868B.png
4972DF77-417E-443B-A8C6-09300301868B.png (123.74 KiB) Viewed 543 times

Re: BI5 mobile with more than one BI5 server

Posted: Sun Apr 11, 2021 8:14 am
by TimG
Thanks terk.

I can now confirm that it works on android by pressing the Home button twice. It then shows the list of available BI5 servers up as you have shown in your picture.