My account has been disabled/ set to inactive?

For anything else on your mind
Post Reply
Iluvnips
Posts: 2
Joined: Mon Oct 11, 2021 9:25 am

My account has been disabled/ set to inactive?

Post by Iluvnips » Mon Oct 11, 2021 9:42 am

Apologies in advance, I had to re-register to post this.

My account IAmATeaf, since last week has been disabled and set to inactive judging by the message I get when I try and logon.

I've been a member here since 18/Jan/2019 and have always posted here to help others so am wondering what I did wrong in order for my account to be disabled?

It also looks like all of my previous posts have been removed? Last post I made was to help a member to transfer data when replacing a hard drive with a larger drive.

I have already sent a message to the Admins using the Contact Us post last week but to date have not received any response/reply hence why I created this duplicate account in order to post.

Wondering if this is a genuine mistake? Off course if there is a valid reason then I'd like to know the reason (don't think I've ever been banned from a forum before) and I'll bid these forums goodbye and this account can also be removed but am hoping that it was a mistake when cleaning up the recent influx of spam posts?
Matts1984
Posts: 483
Joined: Fri Apr 10, 2020 1:12 pm
Location: Maryland, USA

Re: My account has been disabled/ set to inactive?

Post by Matts1984 » Mon Oct 11, 2021 12:08 pm

I have no idea, I'd have to assume it was a mistake. I've never seen anything worthy of that.
Blue Iris 5.5.3.x | Server 2022 VM | Xeon X5650 @ 2.67GHz - 12 Cores | 12GB RAM | 7TB RAID | Sophos UTM WAF | 4x SV3C 5MP Bullet A | 1x SV3C 5MP PTZ HX | 1x SV3C 5MP Bullet HX | 1x SV3C 5MP Dome HX | 2x Amcrest 5MP Bullet
Iluvnips
Posts: 2
Joined: Mon Oct 11, 2021 9:25 am

Re: My account has been disabled/ set to inactive?

Post by Iluvnips » Mon Oct 11, 2021 1:10 pm

Matts1984 wrote: Mon Oct 11, 2021 12:08 pm I have no idea, I'd have to assume it was a mistake. I've never seen anything worthy of that.
Glad I've not upset you Matt :D

I did post on a spam thread asking the poster why he was posting duplicate posts all over the forum, wonder if somehow my username go linked in some way when the spam posters posts were tidied up?
Matts1984
Posts: 483
Joined: Fri Apr 10, 2020 1:12 pm
Location: Maryland, USA

Re: My account has been disabled/ set to inactive?

Post by Matts1984 » Mon Oct 11, 2021 3:34 pm

Yeah that could totally be it.. skimmed over the pages and got a little too over zealous.

The real downside to it all is the lost (maybe recoverable??) contributions you've already made.
Blue Iris 5.5.3.x | Server 2022 VM | Xeon X5650 @ 2.67GHz - 12 Cores | 12GB RAM | 7TB RAID | Sophos UTM WAF | 4x SV3C 5MP Bullet A | 1x SV3C 5MP PTZ HX | 1x SV3C 5MP Bullet HX | 1x SV3C 5MP Dome HX | 2x Amcrest 5MP Bullet
User avatar
TimG
Posts: 1242
Joined: Tue Jun 18, 2019 10:45 am
Location: Nottinghamshire, UK.

Re: My account has been disabled/ set to inactive?

Post by TimG » Mon Oct 11, 2021 5:26 pm

I vote for IAmATeaf to be re-instated and have informed support.

There was a lot of spam, and I was sending emails to everybody and anybody@blueiris to sort it out. I think it was the email to Sam on the 6th October that did it :?

Never been banned before :?: How did you avoid blunderman at ipscamstalks :o
BI5 v5534 x64 | Win10 21H1 | Dahua IPC-HDW5231R-ZE, Foscam R2, Ertech 4MP, Neos2, 2 SD cams | BI5:1 i5-3330, 16GB Ram, Multiple SSD and HD, Homeseer 2 HSPhone, TVMosaic | BI5:2 Ryzen 1800X, 16GB Ram, Multiple SSD and HD, Homeseer 4, Emby, DVBViewer.
Gennarose_
Posts: 7
Joined: Wed Jun 19, 2019 12:31 am

Re: My account has been disabled/ set to inactive?

Post by Gennarose_ » Fri Oct 15, 2021 11:51 am

Your account was not deleted, but it looks like it was never activated.
Please write to the support email in the future for support inquires, because if you use the contact method via the forum here, this will send your request to our Spam folder, and we will not receive it. The email is support@blueirissoftware.com.

The account IAmATeaf has been activated as of now though, so you're all set to login with that username.

Thanks!

-Jennifer
Matts1984
Posts: 483
Joined: Fri Apr 10, 2020 1:12 pm
Location: Maryland, USA

Re: My account has been disabled/ set to inactive?

Post by Matts1984 » Fri Oct 15, 2021 12:59 pm

Interesting - glad it's restored but something definitely happened. IAmATeaf was a very active community member with probably several hundred posts (I didn't pay THAT close of attention).
Blue Iris 5.5.3.x | Server 2022 VM | Xeon X5650 @ 2.67GHz - 12 Cores | 12GB RAM | 7TB RAID | Sophos UTM WAF | 4x SV3C 5MP Bullet A | 1x SV3C 5MP PTZ HX | 1x SV3C 5MP Bullet HX | 1x SV3C 5MP Dome HX | 2x Amcrest 5MP Bullet
User avatar
TimG
Posts: 1242
Joined: Tue Jun 18, 2019 10:45 am
Location: Nottinghamshire, UK.

Re: My account has been disabled/ set to inactive?

Post by TimG » Fri Oct 15, 2021 1:57 pm

Your account was not deleted, but it looks like it was never activated.
I can confirm that IAmATeaf is indeed an active member of this forum.Now did IAmATeaf take the red pill or the blue pill ?

I just had a look at the Wayback Machine but this forum is excluded from there :?
BI5 v5534 x64 | Win10 21H1 | Dahua IPC-HDW5231R-ZE, Foscam R2, Ertech 4MP, Neos2, 2 SD cams | BI5:1 i5-3330, 16GB Ram, Multiple SSD and HD, Homeseer 2 HSPhone, TVMosaic | BI5:2 Ryzen 1800X, 16GB Ram, Multiple SSD and HD, Homeseer 4, Emby, DVBViewer.
IAmATeaf
Posts: 83
Joined: Mon Jun 17, 2019 7:48 pm

Re: My account has been disabled/ set to inactive?

Post by IAmATeaf » Fri Oct 15, 2021 3:02 pm

Guess who's back :mrgreen:

Pretty strange goings on. I was one of the first members to join here and was pretty active, my last post was in this thread where I posted details on how I migrated my BI clips over to a larger drive so not too sure how my account became randomly inactive?

viewtopic.php?f=4&t=2709

EDIT: Forgot to thank Jennifer, so Jennifer thanks :D
Last edited by IAmATeaf on Fri Oct 15, 2021 3:11 pm, edited 1 time in total.
IAmATeaf
Posts: 83
Joined: Mon Jun 17, 2019 7:48 pm

Re: My account has been disabled/ set to inactive?

Post by IAmATeaf » Fri Oct 15, 2021 3:10 pm

Something strange has gone on as I still have old notifications of quoted posts from the past but my post count has been reset much like a new joiner
BIForum.png
BIForum.png (148.92 KiB) Viewed 1507 times
Post Reply