Search found 4 matches

by araczek
Fri Oct 23, 2020 3:27 pm
Forum: Blue Iris 5
Topic: One of my camera's is not docked to UI
Replies: 4
Views: 779

Re: One of my camera's is not docked to UI

Thank you! that worked. :)
by araczek
Wed Oct 21, 2020 3:52 pm
Forum: Blue Iris 5
Topic: One of my camera's is not docked to UI
Replies: 4
Views: 779

One of my camera's is not docked to UI

By accident I dragged and dropped one of my camera's to the desktop, now I can't get it back into the UI. I have unchecked 'Drag Lock'. Dragging it back to the UI does not do anything. The camera is just floating around unattached. How do I fix this?

...ar
by araczek
Mon Sep 28, 2020 7:41 pm
Forum: General discussion
Topic: Blue Iris rebuilt- Action Tiles does not work
Replies: 1
Views: 793

Blue Iris rebuilt- Action Tiles does not work

Hi all- I use Action Tiles to display my camera feeds. They were all working at one point. I had my Blue Iris server crash and had to rebuild. Rebuilt and everything is working fine in Blue Iris. I am using Blur Iris 5.3.2.11 . Aside from modifying the port BI uses everything is the same. I went int...
by araczek
Mon Dec 30, 2019 7:07 pm
Forum: Blue Iris 5
Topic: Port 81 not open?
Replies: 0
Views: 1396

Port 81 not open?

Hi all. I just transitioned to Google Nest wifi, upgraded BI 4 to BI 5. Now all my camera's in ActionTiles are broken. THe URL in actiontiles uses the local Blue Iris Server IP and port (81) along with the camera short name. Note also that Google Nest wifi creates a new subnet 192.168.86.x . I moved...